Expres Menu boršč 1 porce 330g

Kód: EM-0000018
Doprava zdarma
Neohodnoceno
Značka: EXPRES MENU
Skladem (1 Ks)

Detailní informace

Doprava zdarma na vše
Doprava zdarma na vše
10 000+ produktů skladem
10 000+ produktů skladem
Rychlá výměna zboží
Rychlá výměna zboží

Detailní popis produktu

Expres Menu Boršč 1 porce 330g

Polévka z červené řepy, bohatě naložená kousky hovězího a vepřového masa, které bylo dušené na kořenové zelenině, doplněná bramborami a hlávkovým zelím a zjemněná přídavkem smetany.

Složení:
hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), hovězí maso přední, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), zelí hlávkové, červená řepa sterilovaná (červená řepa, voda, ocet, cukr, sůl, aroma), vepřové maso (plec), smetana, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kořenová zelenina (mrkev, celer, pastinák, petržel), brambory, cukr, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), citron, sůl kamenná, paprika mletá, bobkový list.

Způsob přípravy:

Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.

Ohřát můžete několika způsoby

  1. Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
  2. Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
  3. Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
  4. Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednoporcové polévky 330g
Bílkoviny: 3,1 g
Doporučená MOC s DPH: 68.6500
Dostupnost: Skladem
Energetická hodnota: 76 kcal
Sacharidy: 8 g
Sůl: 1 g
Cukry: 3,4 g
Druh masa: Hovězí a vepřové
Hmotnost porce: 330 g
Jídlo s přílohou: Ne
Obsahuje lepek: Ne
Tuk: 4 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: